COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer
Terug
skincare voor mannen HC blog jan1 1920 x 580 -2

Skincare voor mannen!

Een goede gezichtsverzorging is voor mannen net zo belangrijk als voor vrouwen. De huid van een man heeft eveneens meer last van het gure weer tijdens de wintermaanden. Een echte man kan daarom volgens ons niet zonder deze gezichtsproducten:

 1. Beard, face and hairwash L’Oréal – Kruidvat €10,99
  Heb je geen zin in een badkamer vol verschillende verzorgingsproducten? Met de beard, face and hairwash van L’Oréal heb je dagelijks aan één potje genoeg. De wash reinigt de baard, het gezicht en het haar. Dat noemen we nou drie vliegen in één klap vangen. Easy peasy!
 2. STARSKIN leading men – Douglas €10,68
  Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Dit masker van STARSKIN is speciaal gemaakt voor de mannelijke huid. Vermindert roodheid, rimpels en onzuiverheden. Ideaal om even te relaxen na een lange werkweek bijvoorbeeld.  
 3. Shave foam – Rituals €8,90
  Voor gezichtsverzorging van de bovenste plank moet je bij Rituals zijn. Dat is je vast niet onbekend. Voor mannen is daar de lijn The Ritual of Samurai. Inclusief deze shave foam voor mannen die in rap tempo willen scheren.
 4. Kaerel gezichtcrème – Erica Kruiderijen €18,99
  Er staat op de verpakking niet voor niets ‘crap free for men’. Deze gezichtcrème bevat geen ‘rotzooi’. Een pure gezichtscrème voor ieder huidtype.
 5. Anti-age face care – Yves Rocher €25,-
  Het kan, ook voor de man: een energieke huid zonder sporen van vermoeidheid en huidveroudering. Het enige wat je nodig hebt, is anti-age face care van Yves Rocher.
 6. Gezichtszeep Movis – Lush €11,50
  Dit keer geen crème, maar een zeep. Deze zeep werkt licht scrubbend en bevat tarwekiemolie en Fair Trade cacaoboter, wat goed is voor het verzachten en reinigen van de huid. De zeepjes zijn er in diverse vormen.

Dankzij deze producten is jouw huid tegen alles bestand. Voor een stralende, fitte en gezonde huid!