Terug

RTL met indrukwekkende balloon-art in Hoog Catharijne

Banner Blow-up

RTL met indrukwekkende balloon-art in Hoog Catharijne

Woensdag 1 juni staat RTL met indrukwekkende balloon-art in Hoog Catharijne

Voor het gloednieuwe programma ‘Blow Up’ komt RTL op woensdag 1 juni naar Hoog Catharijne, waarbij ze spectaculaire ballonkunst tentoonstellen en een inkijkje geven in de ballonnen-wereld. Bij de fontein in de centrale hal geven ze bezoekers van jong en oud, met bijzondere kunstwerken, een kijkje in het leven van een ballon-artiest. Samen met Chantal Janzen, Martijn Krabbé, internationaal ballon-artiest Guido Verhoef en deelnemers van dit seizoen, trappen ze deze dag om 11.00 uur af.

De kunstwerken blijven de hele dag staan, waarbij naast het bewonderen ook zeker interactie mogelijk is. De ballon-experts zijn er om alle vragen te beantwoorden over dit unieke, bijzondere vak. Het is ook mogelijk om originele foto’s te laten maken door een professionele fotograaf. Daarnaast is er een toffe winactie waarbij internationaal ballon-artiest Guido Verhoef voor de winnaar een mooie verrassing in petto heeft. 

Over ‘Blow Up’

Vrijdag 3 juni start onder leiding van presentatie-duo Chantal Janzen en Martijn Krabbé het nieuwe RTL 4-programma ‘Blow Up’. Voor het eerst in de wereldwijde geschiedenis schitteren ballonartiesten in een entertainment-programma, waarbij ze heel Nederland wekelijks verrassen met prachtige, bijzondere kunstwerken. In deze kleurrijke familieshow gaan Nederlandse ballonartiesten de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel. De ontwerpen van de deelnemers gaan óneindig ver; ze creëren hele werelden, maken studiohoge dieren en toveren zelfs high fashion creaties uit ballonnen. 

Hoog Catharijne Premium members

Wil jij ook aan de slag met je eigen ballonkunst? Als Hoog Catharijne Premium member kun jij vanaf maandag 6 juni een starterspakket ophalen bij de informatiebalie! Het pakket bestaat uit een ballonpompje met ballonnen en een tuturial waarmee je je eigen ballonkunstwerk kunt maken. Download de app via deze link of bezoek de App- of Google Play store en activeer snel deze exclusieve deal.