COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer
Terug
IMG_0372 1920 x 580

Opening Vegan Bamboo Bar

Opening Vegan Bamboo Bar

De Vegan Bamboo Bar is op 12 februari officieel geopend! Vegan Bamboo Bar is een volledig self-service fast casual restaurant aan het Stationsplein van Utrecht Centraal Station en biedt vegan burgers en lekkere warme vegan gerechten voor zowel hen die een keer vlees willen laten staan als voor vegetariërs en veganisten. De missie van Vegan Bamboo Bar is het informeren en inspireren hoe je gezond en duurzaam kan eten. Zij willen laten zien dat plantaardig en gezond eten lekker kan zijn!

Dit restaurant heeft voortdurend rond de 8 burgers en 8 warme gerechten in het assortiment. De burgers en gerechten worden geserveerd in duurzame verpakkingen. Ze bieden een selfservice poké bowl en salade bar, waarbij je zelf je eigen bowl kunt samenstellen!
Voor de middaguren biedt Vegan Bamboo Bar een ruim assortiment aan cakes, ijs en warme snacks. Ook kan je bij dit restaurant loungen met high tea, waarbij je zelf de thee bladeren mag plukken en daarmee je thee kan zetten. Voor de vroege vogels biedt Vegan Bamboo Bar een breed assortiment aan warm ontbijt, uiteraard met biologische koffie en thee!

Moet je de trein of de bus halen? Vegan Bamboo Bar zorgt ervoor dat alles binnen een paar minuten klaar staat!