COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer
Terug
IMG_0343 1920 x 580

Opening Jumbo City

Opening Jumbo City

Op woensdag 12 februari heeft Jumbo de deuren geopend van de nieuwe Jumbo City winkel in Hoog Catharijne! Bezoekers en inwoners van Utrecht kunnen vanaf de opening in de uitgebreide gemakswinkel terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een ruim aanbod aan verse producten voor thuis of onderweg. Alle maaltijden uit eigen keuken en producten uit de bakkerij worden bereid volgens unieke recepturen en zijn verkrijgbaar tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is.

Jumbo City Utrecht is gevestigd aan de Rijnkade. De gemakswinkel combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt en van restaurantketen La Place. Zo biedt het de klant bijna 1.200 vierkante meter aan winkelgemak en een ruime keuze uit meer dan 13.000 artikelen! De klant kan kiezen uit vers bereide producten uit de eigen Verskeuken, waaronder maaltijden zoals vers gemaakte pizza’s, diverse vegetarische maaltijden, een divers aanbod veganistische producten en verschillende salades. Ook is er een uitgebreid assortiment La Place producten én er worden bonbons vanuit de chocolaterie verkocht.

Voor klanten die snel iets willen halen voor thuis of onderweg heeft de Jumbo City in Hoog Catharijne lekkere ontbijt-, lunch- en snackproducten uit eigen bakkerij, verse La Place koffie en een assortiment vers belegde La Place broodjes, gesneden fruit en sappen en smoothies. Speciaal voor deze snelle klanten is er in de winkel een korte route beschikbaar. Tevens bevat de winkel een foodcafé waar klanten kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie of één van de vele producten uit de winkel.

Op de openingsdag ontvingen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Daarnaast worden klanten die voor een bedrag vanaf 15 euro boodschappen doen in de openingsweek (tot en met zondag 16 februari) getrakteerd op een La Place chocoladereep!