COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer
Terug
Zuidpassage 1920 x 580

Zuidpassage in Hoog Catharijne

Middagje vrij? Of ben je in de buurt? Breng een bezoek aan Hoog Catharijne! Er is een hoop veranderd in de Zuidpassage en dit willen wij maar al te graag aan je laten zien.

In de afgelopen weken zijn er een aantal leuke nieuwe winkels geopend in de Zuidpassage in Hoog Catharijne! Onder andere Distrikt Nørrebro opende haar deuren. In Nederland heeft Distrikt Nørrebro drie winkels. Daar komen in 2020 maar liefst acht filialen bij, waarvan eentje nu in Hoog Catharijne te vinden is! Komt de naam Distrikt Nørrebro je bekend voor? Dat kan kloppen, want de kleding van dit merk hangt nu al in de rekken van The Sting.

Ook Afound is geopend in de Zuidpassage. Afound is binnen de H&M Group ontstaan als een manier om kleding een tweede kans te geven op een leven bij een consument. Het concept gebruikt namelijk overstock van merken, denk daarbij aan eigen merken binnen de H&M Group, maar ook externe merken. De formule verkoopt doorgaans producten met kortingen tussen de 20 en 70 procent! 

Deze nieuwe winkels zijn natuurlijk een verrijking voor de Zuidpassage in Hoog Catharijne, maar er zitten hier al een hoop andere leuke winkels waar je misschien nog niet van op de hoogte bent. In de Zuidpassage haal je namelijk de lekkerste chocolade bij Lindt, Leonidas of Jamin. Hier scoor je ook je nieuw paar schoenen bij Ziengs, Nelson Premium of Van Haren en kun je een kijkje nemen in de Samsung Experience Store.

Ga mee met de huidige trends en scoor je nieuwste kleren in de Zuidpassage bij Monki, Levi’s, Score, Lyle en Scotch, Paprika, Primark, BALR, Guess of Costes. Onderkleding nodig? Ook deze kan je in de Zuidpassage halen bij Calzedonia en Livera. Voor de sportievelingen onder ons is er nog de Perry Sport, waar je alles kan vinden wat je nodig hebt om actief door het leven te gaan.

Je outfit is natuurlijk niet af zonder bijpassende accessoires. Voor de mooiste sieraden ben je in de Zuidpassage op de juiste plaats. Bij Pandora en Lucardi zal je vast kunnen slagen! Een nieuwe (zonne)bril nodig? Wandel dan even langs de Ray Ban of Eye Wish Opticiens in de Zuidpassage. Ook de mooiste tassen zijn te halen in de Zuidpassage bij Van Os tassen en koffers.

Naast de vele kledingwinkels is ook de LEGO winkel te vinden in de Zuidpassage in Hoog Catharijne. De Stenendeskundigen zorgen met hun uitgebreide kennis voor leuke trip naar de winkel en helpen je bij de keuze voor een set. Ga naar de ‘Kies & Bouw’-muur en kies uit stenen en elementen in alle vormen en kleuren. Dus pak een kopje en vul het met de stenen die jij wilt!

En heb je trek gekregen van het shoppen? Wandel dan vanaf de Zuidpassage rechtstreeks naar de Stadskamer in Hoog Catharijne. Hier vind je vele restaurants voor een lekkere kop koffie, lunch of diner!