Terug
HC_BlogOpmaak_Moederdag

Moederdagcadeaus tot €12,50

Een dikke kus, lieve woorden en een mooi cadeau: de perfecte mix om je allerliefste mama op Moederdag te laten weten dat je dol op haar bent. Voor dat mooie Moederdagcadeau ga je natuurlijk naar Hoog Catharijne. Wil je weten bij welke winkels je moet zijn? Wij selecteerden de meest elegante kleinigheidjes voor Moederdag. 

Mama op haar mooist!
Is het jouw doel om mama deze Moederdag te laten schitteren? Dat kan! De glinstering van de hartvormige oorbellen van Bijou Brigitte zie je van mijlenver. Net als de schoudertas van Primark en sjaal van H&M.

Oorknopjes – Bijou Brigitte €5,95
Schoudertas – Primark €6,-
Sjaal – H&M €7,99


Home is where mom is
Jouw moeder weet overal een thuis van te maken. Heeft ze cadeauwensen zoals handdoeken, dan maakt ze het je deze Moederdag makkelijk. Pak extra uit en maak er eigenhandig een leuke cadeauset van, bestaande uit de gewenste handdoeken, washandjes en fijne badproducten. 

Ga je zelf op onderzoek uit? Verwen haar dan met items, die thuis nóg knusser maken. Geur doet het altijd goed. Met een sierkaars van Zara Home of een verfrissende textielspray van Rituals maak je elke moeder blij!

Handdoek – Zeeman €2,99
Sierkaars – Zara Home €11,99
Refreshing spray sakura – Rituals €10,-


Pluk een roos
Met rozen kun je het eigenlijk niet fout doen. Deze roos op steel is eenvoudig en juist dát siert ‘m. 

Roos op steel – Action €0,99

Mommy me-time
De momenten, die je moeder voor zichzelf heeft, zijn op één hand te tellen. Daar breng jij verandering in. Met de glazen pot vol hartenzeepjes stimuleer je haar lekker een uurtje te badderen met het boek ‘lentevuur’ van Suzanne Vermeer.

Oeps, het volgende cadeau tikt de €12,50 aan, maar we beloven dat het de moeite waard is. Je kunt een moeder namelijk niet gelukkiger maken dan met een verzameling van al jullie mooie herinneringen. Dus, zoek de mooiste foto’s uit en plak ze in het fotoalbum van HEMA. Een blije moeder gegarandeerd!

Hartenzeepjes – Etos €4,99
Essie Rainwear Don’t Care – Douglas €9,17
Fotoalbum – HEMA €12,50
Boek Lentevuur – Bruna €8,99 

Bekijk de Moederdag-deals hier!