Terug
1920x580_Logitech middel

Maak de hele maand kans op Logitech prijzen!

Maak de hele maand kans op Logitech prijzen!

Download nu de app en maak de hele maand kans op diverse prijzen van Logitech!

Thuiswerken is inmiddels het nieuwe normaal geworden. Logitech biedt daarom dé oplossing voor de ideale werkplek in eigen huis. Met deze producten helpen zij jou de optimale werkplek te creëren met onmisbare Tech producten die zijn afgestemd op jouw manier van werken. Dus download snel de Hoog Catharijne Premium app, scan je bonnen en maak kans op deze mooie prijzen!

ERGO pakket MX Vertical + K860

De tools die je nodig hebt om comfortabel te werken en beter te presteren. De Logitech MX Vertical en K860 zorgen voor een betere houding, minder spanning en betere ondersteuning.

Thuiswerkpakket MX Keys Mini + MX Anywhere 3 

Neem de Logitech MX Keys Mini Grafiet + MX Anywhere 3 set mee en werk overal. Met behulp van de lasersensor gebruik je de Logitech MX Anywhere 3 muis op elke ondergrond, zoals op een glazen tafel. De Logitech MX Keys Mini Draadloos is een toetsenbord dat werkt met Windows en macOS en met drie apparaten tegelijk gekoppeld kan worden via Logitech Flow.

Brio 4k webcam 

Met de Logitech Brio 4K webcam stream je op Twitch, neem je video's op voor jouw YouTube kanaal of een voer je een videogesprek op Skype of Zoom. Met de ultra HD 4K video resolutie leg je de kleinste details van jouw gezicht en gezichtsuitdrukkingen vast.

Zone Wireless headset 

Klink helder en blijf uren lang gefocust aan de lijn met je klanten met de Logitech Zone 900 Draadloze Office Headset. Koppel de headset aan elke smartphone, laptop of pc. Last van omgevingsgeluid heb je niet, want de actieve noise cancelling in de headset filtert al het omgevingsgeluid weg.