COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer
Terug
hollandbarret

Opening Holland & Barret

Zaterdag 1 februari 2020 opent de nieuwe winkel van Holland & Barret! Holland & Barret had al een vestiging in Hoog Catharijne, maar verhuist nu naar een nieuwe locatie. De nieuwe locatie bevindt zich ook nog steeds in Godebaldkwartier en zal in het weekend van 1 februari feestelijk geopend worden. 

Binnen het assortiment van Holland & Barrett Hoog Catharijne vind je een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging. Naast homeopathische geneesmiddelen, sportvoeding, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten kun je bij Holland & Barrett ook terecht voor relaxproducten, theeën, kruidensoorten, zoetwaren, gezonde voeding en verrassende cadeauartikelen.

De medewerkers van Holland & Barrett zijn continu op zoek naar de allernieuwste trends op het gebied van verwennen, verzorgen en genieten. Ze hebben veel kennis van de oorsprong, de toepassing en de werking van alle producten. En deze kennis delen zij graag met je; van weldadige oogverzorging tot aromatische massageproducten en unieke cadeautjes.

De medewerkers van Holland & Barrett Hoog Catharijne adviseren je graag om uit alle producten de juiste keuze te maken om een ander te verrassen of jezelf te verwennen.