FLIXBUS_BANNER_1920X580

Korting op je eerst volgende FlixBus trip.

Korting bij FlixBus!

Als Hoog Catharijne Premium member profiteer jij tussen 29 augustus en 12 december 2022 van 10% korting bij FlixBus! 

Hoe werkt het?

Open de Hoog Catharijne Premium app, scrol naar de exclusieve partnerdeal van FlixBus en activeer de deal! De unieke code die je krijgt kan je vervolgens gebruiken bij de betaling van je eerst volgende FlixBus tripje.

FlixBus

FlixBus heeft één missie: Europa groen maken. Wil je met de bus reizen, dan ben je bij hun aan het juiste adres. Het Europese FlixBus busnetwerk groeit elke dag en biedt meer dan 2.500 bestemmingen. Zij rijden met de modernste bussen, waarin je veel beenruimte hebt, gegarandeerd een zitplaats hebt en je jouw smartphone gemakkelijk met ons internet kunt verbinden. Een busreis plannen is zo gedaan! Het boekingssysteem is met zorg ontwikkeld om het kopen van jouw buskaartje zo simpel mogelijk te maken. Nog beter wordt het wanneer je de FlixBus app downloadt. Kijk voor alle informatie op FlixBus.nl.

Hoog Catharijne Premium

Nog geen Premium member en ben je nieuwsgierig geworden? Dat snappen we! Bekijk hier wat de Hoog Catharijne Premium app te bieden heeft en download de app in de App/Google Play store.