Terug

COVID-19 Update

Update 27 maart 2020

We begrijpen dat er vragen zijn rondom de openingstijden van het winkelcentrum. Wij volgen altijd het deskundig advies van de RIVM en de overheid en volgen de door hen opgelegde maatregelen op. 
Hoog Catharijne is geopend, echter is de horeca sinds de maatregelen van het RIVM tot 6 april 2020 gesloten. Winkels kunnen aangepaste openingstijden hanteren of gesloten zijn. We zullen jullie daarom dagelijks rond 14.00uur via Facebook (https://www.facebook.com/hoogcatharijneutrecht/) een update geven van de winkels die die dag geopend zijn. 

Hoog Catharijne neemt het advies van het RIVM en de overheid zeer serieus. Veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat op de eerste plaats. Daarom nemen wij al geruime tijd zichtbare – en onzichtbare maatregelen in het winkelcentrum. 

Enkele van deze maatregelen zijn: 
Alle events zijn geannuleerd.
Bij de entrees hangen instructies met betrekking tot preventieve maatregelen als het gaat om hand- en luchtweg-hygiëne.
Door het schoonmaakbedrijf van het winkelcentrum wordt extra zorg besteed aan het schoonmaken van contactpunten, zoals deurknoppen, handgrepen van trappen, liftknoppen etc.

Naast de maatregelen die in het winkelcentrum zijn getroffen, geven we je hierbij enkele aanbevelingen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.
Was je handen regelmatig met zeep;
Hoest en niest aan de binnenkant van je elleboog;
Gebruik papieren zakdoeken;
Schudden geen handen;
Houd 1,5 meter afstand. 

We verzoeken jullie om ook in de winkels rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

We monitoren continu de situatie en richtlijnen van het RIVM en handelen steeds in overeenstemming met hun deskundig advies. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie.

We wensen iedereen die door het virus getroffen is of wordt, veel sterke en beterschap.

Mocht je meer willen weten over het coronavirus, kijk dan op: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 
 

Nieuws & Events

Modetrend: tussenjassen voor mannen!

VERTEL MIJ MEER!

Zeven fashionable zonnebrillen

VERTEL MIJ MEER!