Terug
KLP_europe_COVID_banner_HOME_1920x580px_sans_texte

COVID-19 UPDATE: Zo winkel je veilig!

Update 15 juni 2020

Bijna alle winkels zijn weer open in Hoog Catharijne! We doen er samen met de winkeliers alles aan om jouw bezoek aan Hoog Catharijne zo veilig mogelijk te maken. 

Onderstaand vind je de maatregelen die gelden in de openbare gebieden van het winkelcentrum en daarnaast de regels die toegepast worden in de winkels zelf.

Veiligheidsmaatregelen openbaar gebied
De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, de winkelmedewerkers en onze servicemedewerkers hebben de hoogste prioriteit. Alleen samen kunnen we zorgen voor een verantwoorde en veilige winkelomgeving. Op basis van advies van het RIVM en de overheid hanteren we daarom onder andere de volgende voorzorgsmaatregelen:

Geef elkaar de ruimte. Houd 1,5 meter afstand.
Volg de aanwijzingen van de beveiliging.
In het centrum wordt door middel van stickers de routing aangeduid. Er wordt gevraagd zoveel mogelijk rechts aan te houden.  
Het winkelcentrum besteedt extra zorg aan het schoonmaken van contactpunten, zoals deurknoppen, handgrepen van trappen, liftknoppen etc.
Voor veel winkels zijn wachtstrepen geplaatst, zodat mogelijke rijen gevormd kunnen worden met 1,5 meter afstand tussen de wachtenden. 

Veiligheidsmaatregelen in de winkels
Er is een beperkt aantal bezoekers tegelijk mogelijk.
Houd ten minste 1,5 m afstand van elkaar, ook van de medewerkers.
Volg de aanwijzingen van het winkelpersoneel.
Raak producten niet onnodig aan.
Betaal het liefst contactloos of met pin.
Kom het liefst alleen naar de winkels.

Heb je verkoudheids- of griepverschijnselen dan vragen we je het advies van het RIVM op te volgen en thuis te blijven.

Openingstijden winkels 
Het merendeel van de winkels in Hoog Catharijne is open. Winkels kunnen aangepaste openingstijden hanteren. De openingstijden per winkel zijn te vinden op onze website. Kijk hiervoor bij de winkelinformatie van de winkel die je zoekt.

We hopen je snel te zien in Hoog Catharijne!