COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer

Vaderdag

Tips voor ‘de vader die alles al heeft’
Vaderdag staat met grote letters in de agenda van je vader. Hij zegt misschien dat hij geen speciale dingen verwacht, maar stiekem vindt iedere papa het leuk als hij op Vaderdag in het zonnetje gezet wordt. Het probleem is alleen: wat geef je of organiseer je voor een vader die alles al heeft? Met deze tips bezorg je jouw kanjer van een vader – op afstand of niet – een onvergetelijke dag. 

1. Een liefdevol ontbijt
Een ontbijt op bed kan iedere vader waarderen én is corona proof. De lekkerste ontbijtjes laat je bezorgen. Zo springt onze eigen Bakker Bart met liefde in de auto of op de fiets om jouw vader letterlijk een overheerlijke ochtend te bezorgen. En ook bij Bagels & Beans draaien ze hier hun hand niet voor om. Zij brengen de lekkerste bagels aan de deur. 
2. Een brievenbus vol liefde
Hoe leuk zou het zijn als je vader op Vaderdag diverse, leuke kaarten in de brievenbus vindt? Pak pen en papier erbij en verras hem met een persoonlijke boodschap. Bij Action of AKO vind je de leukste wenskaarten.
3. Zijn favoriete spellen
Je vader vindt het altijd leuk als je langskomt, maar wanneer je met zijn favoriete spellen onder je arm verschijnt, staat de deur hélemaal wagenwijd open. Onze favorieten voor een gezellige spelletjesmiddag? 30 Seconds, d Kolonisten van Catan en misschien wel een potje darten? 
4. Zijn lievelingskostje 
Of ga zelf de keuken in. Op Vaderdag is de keuken jouw domein en bereid je het lievelingskostje van je vader met liefde. Mis je nog keukengerei? Ga dan even langs Blokker.  
5. Thuiswerken is leuk
Met één druk op de knop maak jij thuiswerken voor je vader extra leuk. Plaats een foto van jezelf of jullie samen op een mok, muismat of onderzetter. Dit HEMA-cadeau heeft je vader zeker nog niet!
6. Sportievelingen
Adresjes genoeg om een sportief cadeau voor je vader te shoppen. Zo vind je bij Media Markt alle gadgets omtrent gezondheid, tik je bij BALR. sportswear op de kop en is Nike dé plek om vette sneakers te scoren. Jij hebt je nieuwe sportmaatje gevonden.
7. Een verwenpakket
Er gaat niets boven een pakket met zijn lievelingsproducten. De echte Bourgondiër verwen je met toastjes, kaas en een bier! Van Gall & Gall bijvoorbeeld. Maar ook de Leonidas cadeauboxen of een lekker luchtje van Douglas vallen vast in de smaak. Zet het pakket met een grote strik bij je vader voor de deur. Verrast zal hij zeker zijn.
8. I am on a seafood diet, I see food and I eat it
Als deze grappige quote omschrijft hoeveel jij en je vader van eten houden, dan is een diner van The Seafood Bar het beste cadeau ooit. Dit award winning restaurant serveert de allerlekkerste vis en zeevruchten. Reserveer een plek voor Vaderdag – want reserveren kan weer – of maak gebruik van de take away optie. Het sharing menu is om je vingers bij af te likken.

Je kunt natuurlijk ook een plekje reserveren in zijn lievelingsrestaurant in Hoog Catharijne! 


Wij wensen iedereen een fijne Vaderdag!