COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer
Terug
HC_BlogOpmaak_1920x580

Nieuw jaar - frisse start

Voelt een nieuw jaar voor jou als een nieuw begin en ben je al lekker op dreef met goede voornemens? Geweldig! Heb je nog geen flauw idee welke doelen je in 2021 wil nastreven? Dat dilemma hoef je niet alleen op te lossen. Wij denken graag mee hoe je van dit nieuwe jaar een subliem jaar kunt maken. Meer lezen over hoe je het jaar fris en fruitig begint? Scroll dan snel naar beneden!

Tijd voor een fenomenale huid

2021 is hét jaar waarin je beter voor jezelf en je huid gaat zorgen. En dat komt, omdat met de opmars van het coronavirus, ook een nieuw begrip haar intrede doet, namelijk maskne. Dit is huidirritatie die optreedt na het dragen van een mondmasker. Het regelmatig verwisselen van de mondmaskers – hoe fashionable je huidige exemplaar ook is – heeft prioriteit. Daarnaast zijn goede reinigings- en verzorgingsproducten dé weg naar een altijd stralende huid in het nieuwe jaar. Breng voor goed advies en geschikte producten een bliksembezoek aan Etos, Erica, Holland & Barrett of Boots.

#bookgoals
Jij wordt met de dag slimmer tijdens de lockdown. Er staan namelijk plaatjes van boeken in je boekenkast, die gelezen willen worden. Het excuus ‘ik heb geen tijd’ gaat nu niet op. Alle boeken uitlezen die je in de kast hebt staan, is een prima voornemen voor het nieuwe jaar. 

Voedzaam eten
Het klinkt cliché, maar vooral in deze periode is gezond en voedzaam eten noodzakelijk. Door goed voor je lichaam te zorgen, bouw je een immuunsysteem op dat tegen een stootje kan. En daarnaast kan voedzaam eten ook onwijs lekker zijn. Bij supermarkten Albert Heijn & Jumbo City doe je boodschappen voor al die heerlijke maaltijden in het nieuwe jaar. Heerlijke maaltijden haal je in deze tijd ook af bij je favoriete restaurant. Zo maakt een avocado bagel van Bagels & Beans of sushi van Itoshii de quarantaineperiode dragelijker. Ook bij Eazie, Hagenouw Eten & Drinken en Taisoen staan ze graag voor je in de keuken, om het vervolgens lekker thuis op te peuzelen. 

Boenen & schrobben
Assepoester is er niets bij. In 2021 voorzie jij je hele woning van een grote schoonmaakbeurt. Je mest je kledingkasten uit, ruimt eindelijk de schuur op en je keukenkasten bestaan niet langer uit stoffige hoekjes. Jij ontpopt je dit jaar tot echte schoonmaakkoningin en daar word je niet alleen zelf een stuk gelukkiger van, maar de planeet ook. Schoonmaakmiddelen heb je namelijk ook in ecologische varianten. Spiek maar in de schappen van de supermarkten of Kruidvat.

Groen wonen
De coronaperiode brengt ook positieve dingen met zich mee, zoals jouw kijk op de zorg voor het milieu. Jij bent vastberaden om van 2021 een groen jaar te maken, waarin je groen gaat wonen. Zo voer je kleine veranderingen door, zoals minder lang douchen, minder plastic gebruiken én breek jij je hoofd over het plaatsen van zonnepanelen. Ook de verwarming gaat zo nu en dan een graadje omlaag. In plaats van de thermostaat opschroeven, kies jij gewoon voor een dikke trui en een stel pantoffels. Net zo gezellig!