COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
COVID-19 UPDATE Alleen essentiele winkels zijn open. Horeca open voor take-away.
Lees meer
Terug
HC_Blog BTS_1920x580

Een schitterende eerste schooldag

Worden jouw eksterogen op scherp gezet als je denkt aan alles wat schittert en staat je binnenkort een eerste schooldag te wachten? Dan is deze blog voor jou! Om uit te blinken in de klas hoef je niet per se over een goed stel hersens te beschikken, een knaller van een outfit keurt de lerares vast ook goed. Dat wordt een dikke 10!

Glitteren maar!
Een ‘uitblinkers-look’ heeft nodig: kleding met veel bling, metallic details of sequins. Zo simpel is het. Bij Costes, Bershka, H&M en ZARA weten ze wel raad met een glittertje. Je ziet ze terug op T-shirts, rokjes en jackets. Gemma Glitter zou alle kledingstukken bij elkaar aantrekken – we like! – maar ook met één glinsterend kledingstuk hoor je bij de #glittersquad. Een leuke tip: mix verschillende kleuren glitter voor een te gek effect. Just follow the call of the disco ball.

Je hebt nooit genoeg glinsterende accessoires

Er nog een schepje bovenop doen? Op diverse manieren style jij je look helemaal af. Met een metallic koptelefoon van Media Markt - muziek luisteren doe je natuurlijk in stijl – of geweldige oorknopjes van Bijou Brigitte. Ook met glittersneakers aan je voeten en een on trend haarband op je hoofd trek jij alle aandacht naar je toe. Dit dankzij de geweldige collecties van H&M en Monki.   

Schoolspullen met bling

Als echte fashionista ga jij voor het totale plaatje. Saaie schoolspullen? Daar begin jij niet aan. Jij shopt met plezier bij HEMA, waar ze jouw liefde voor bling, glitter en metallic beantwoorden. En voor een hippe schooltas ga je naar Guess. In deze winkel kijk je je ogen uit. De blinkende tassen, accessoires en fashion items die ze daar hebben, zijn niet op één hand te tellen. 

En als laatste tip: wees gewoon je leuke, gekke, slimme, stralende zelf, dan zit het met die eerste indruk wel goed. Shine bright!