Hoog Catharijne 50 jaar!

Op 24 september 1973 opende prinses Beatrix de deuren van destijds het grootste overdekte winkelcentrum van Europa. Het moderne winkelcentrum in de binnenstad van Utrecht kreeg de naam ‘Hoog Catharijne’. Door de jaren heen heeft het winkelcentrum verschillende renovaties en transformaties ondergaan om te blijven vernieuwen en een aangenaam en bruisend winkelcentrum te blijven. De moderne architectuur, het uitgebreide winkel- en horeca aanbod en de locatie aan de Singel, kenmerken het Hoog Catharijne van vandaag de dag. Met meer dan 30 miljoen bezoekers per jaar is Hoog Catharijne het best bezochte winkelcentrum van Nederland.

Bezoekers in de spotlights
Op 5 juli is het startschot voor de jubileumcampagne van 50 jaar Hoog Catharijne gegeven. Voor de campagne wordt niet het winkelgebied, maar haar bezoekers in de spotlights gezet. Zo is bijvoorbeeld horecaondernemer Jan Hagenouw met zijn vrouw Georgina terug te vinden op de campagneposters. Met deze campagne willen we de plek Hoog Catharijne een gezicht geven en samen 50 jaar aan herinneringen vieren. Hoog Catharijne is tenslotte "The mall for us all".
Hoog Catharijne The Mall For Us All
Klik hier voor alle verhalen.

Feestprogramma
Om het 50-jarig bestaan van Hoog Catharijne te vieren, vinden in de maanden juli, augustus en september elke week speciale evenementen en verrassingen in het winkelcentrum plaats. Bezoekers kunnen zich verheugen op mooie optredens, leuke attracties, winacties en allerlei entertainment voor jong en oud. In het winkelcentrum wordt in augustus een pop-up experience geopend waar je de geschiedenis van Hoog Catharijne op interactieve wijze kan beleven.

14 en 15 juli: Lucky Crane
juli, augustus, september: Ga op de foto in onze mega taart en bij ons jubileum ijsje
augustus & september: Pop-Up Experience
* 11 tot en met 20 augustus: Kinderfeestje XL
* 24 september: The Big Anniversary Show!

Houd onze social media in de gaten voor al het nieuws rondom ons jubileum en de bijbehorende activiteiten.

 

Terugblik
Heb jij één van onze evenementen gemist? Of was je erbij en wil je alles nog een keertje herbeleven? Klik hieronder op de linkjes voor aftermovies!

Lucky Crane
Kinderfeestje XL


Hoog Catharijne Premium
Ben jij Hoog Catharijne Premium member? Dan vier jij onze verjaardag extra mee! Want wie jarig is deelt uit. Wat dacht je van extra kortingen bij de ondernemers en toffe prijzen zoals een instax camera, toegangskaarten voor nijntje, Clementoni spellen, heel veel Hoog Catharijne gift cards en nog veel meer moois! Hou dus je Loyalty app goed in de gaten.

Ben jij nog geen member? Download dan nu nog de app en meld je (gratis) aan! 
Meer info vind je op de Hoog Catharijne Premium pagina.

 

Betrokken winkels en restaurants

Cinnabon
Gesloten
Coco & Sebas
Gesloten
Daily Flower
Gesloten
Xenos
Gesloten
Bakker Bart
Gesloten
Livera
Gesloten
Lush
Gesloten
NORMAL
Gesloten
Siebel
Gesloten
Wagamama
Gesloten
Ziengs
Gesloten