Download de gratis app! Hoog Catharijne ? Klik hier

Veel winnaars bij Food Event

Events02/11/2017

Tijdens de feestelijke opening van Hoog Catharijne’s Stadskamer, op 28 en 29 oktober, kon het publiek meespelen in een levensgroot pinball spel en fantastische food-prijzen winnen. Een jaar lang kwaliteitsburgers bij de gloednieuwe Burger Federation, een LEON-lunch voor twee personen, een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn of bonbons van Tamminga of  Australian en nog veel meer! Check hier de aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=rEG2mSIBs-E

In de Stadskamer in Hoog Catharijne, boven de toekomstige singel, draait het om ontspannen en goed eten. Bezoekers kunnen er sinds deze maand relaxen op de rand van twee ‘watereilanden’, die al veel bekijks trekken. Ook zijn er afgelopen week onder de glazen overkapping drie echte bomen geplaatst. In de winkelruimtes die het binnenplein omzomen is een grote variatie aan innovatieve horecaconcepten geopend.

Feestelijke opening met heerlijke foodprijzen
Op 28 en 29 oktober, konden de bezoekers deelnemen aan het gigantische pinballspel  ‘Shoot for Food’. Deelnemers speelden voor spectaculaire foodprijzen en leerden zo meteen het volledige horeca en vers-aanbod van Hoog Catharijne kennen. Zowel de nieuwe restaurants als bestaande winkels en horecazaken stelden talloze prijzen ter beschikking. De hoofdprijzen waren een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn, een jaar lang gratis burgers eten bij The Burger Federation en een jaar lang gratis Medium Menu's bij McDonalds!

Stadskamer: gloednieuwe horecaconcepten
De afgelopen weken openden in de Stadskamer gloednieuwe restaurants hun deuren, waaronder de eerste Comptoir Libanais van Nederland. In deze ‘SOUK’ maak je kennis met de smaken van Libanon, zoals grillgerechten, tajines en flatbreads. Bij LEON, een ‘natuurlijk fastfood’-concept dat overgewaaid is uit Engeland, kun je lekker, vers en gezond ontbijten, lunchen en dineren. Gerechten zijn bijvoorbeeld de Super Food Salad en de Maroccan Meatballs Hotbox. Bij The Burger Federation kun je terecht voor de lekkerste gourmetburgers met lokale ingrediënten en hoge kwaliteit Angus-vlees. Speciaal voor gasten in Hoog Catharijne ontwikkelde de keten de Hoge Utrecht Burger, met bacon, sla, gesmolten Oude Gracht-kaas, uienringen en huisgemaakte Utrechtse biersaus. De biologische restaurantketen The Barn opende haar tweede vestiging in Nederland in de Stadskamer. Niet alleen alle geserveerde lunch, casual diners, dranken en snacks zijn er biologisch, maar ook de borden, bekers en bestek. Ook de supergezonde, biologische saladebar SLA streek neer in de Stadskamer en binnenkort volgt ook nog de Mexicaanse formule Salsa én een gloednieuwe Starbucks!

 

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. 12.00 - 20.00
Di. - Za. 10.00 - 20.00
Zo.12.00 - 18.00

Telefoon: 030 2437 128 - Beveiliging Hoog Catharijne (24 uur per dag bereikbaar) / 030 2346 113 - Klépierre Management (alleen tijdens kantoortijden)
> Neem contact met ons op

Top