Download de gratis app! Hoog Catharijne ? Klik hier

Smeren maar!

Cadeau ideeën20/10/2015

Het wordt weer kouder en dat betekent een droge en schrale huid. Bij de Body Shop vind je verschillende producten die een droge huid tegen gaan.

Door het koude weer droogt de huid sneller uit dan in de zomer. Bij de Body Shop zijn verschillende producten verkrijgbaar om een droge huid tegen te gaan.

Scrub de huid eerst om alle dode huidcellen te verwijderen en de huid glad te maken. Deze romige bodyscrub met fijngemalen rijst en amandelen en soja-olie geven een heerlijk glad resultaat. De vochtregulerende cacaoboter gemaakt van Community Trade-cacaobonen gaan uitdroging tegen.

Na de scrub gebruik je deze luxueuze Body Butter. De butter heeft een zoete, bloemachtige geur. Elke pot bevat Community Fair Trade-honing, gemaakt van de nectar van duizenden wilde bloemen. Omhul jezelf met deze heerlijke Body Butter voor een huid die zijdezacht aanvoelt. 

Vergeet vooral je handen niet! Met aankoop van de Soft Hands Kind Heart Handcreme van The Body Shop draag je ook nog een steentje bij aan de Body Shop Foundation.

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden
Ma. 12.00 - 20.00
Di. - Za. 10.00 - 20.00
Zo.12.00 - 18.00

Telefoon: 030 2437 128 - Beveiliging Hoog Catharijne (24 uur per dag bereikbaar) / 030 2346 113 - Klépierre Management (alleen tijdens kantoortijden)
> Neem contact met ons op

Top