Download de gratis app! Hoog Catharijne ? Klik hier

Perry flagshipstore in Hoog Catharijne is geopend.

Nieuws26/04/2018

De nieuwste Perry flagshipstore in Utrecht Hoog Catharijne is zaterdag 21 april officieel geopend door hockeyster Lidewij Welten. Onder muzikale begeleiding van een ritmische brassband knipte Lidewij afgelopen zaterdag om 10.00 uur het rode Perry lint door. Iedereen was welkom om de nieuwe winkel te bekijken, nieuwe features te ontdekken en een live interview bij te wonen van Lidewij Welten gehost door Jan Joost van Gangelen.

Lidewij beantwoordde vragen over haar persoonlijke trainingsschema en wat je nodig hebt om in de top van de hockey te geraken Enkele junioren van lokale hockeyclub Houten stonden te trappelen om hun hockeystick en nieuw gekochte gouden bal te laten signeren. Na het interview was het tijd voor pittige workouts met Nike Master Trainers Lars Schuijling en Christina Koelewijn in de nieuwe Perry Experience Box. Voor alle shoppers was er een limited edition Tote Bag en Perry Adventure Map.

Perry is al ruim 130 jaar aanwezig in de Domstad en is verhuisd van de oude locatie Vredenburg naar de nieuwe locatie in Hoog Catharijne (Achter Clarenburg 48). De Utrechtse flagshipstore is ingedeeld op categorie, waarbij de eerste meters van de store de laatste trends op sport & adventure lifestyle gebied bieden. Verderop in de store zijn verschillende zones voor de categorieën running, training, football en kids. Op de begane grond vind je ook de Your Personal Fit ruimte voor een schoenadvies op maat*. Op de tweede etage zijn de categorieën adventure lifestyle, travel, camping, tennis, swim en hockey te vinden.

De store is vernieuwend in zowel de inrichting als het assortiment. Ook zijn er elementen volledig nieuw en uniek voor sport retail. De Experience Box achter in de winkel op de begane grond is een volledig nieuwe ruimte die ingezet wordt voor onder andere (sport)trainingen, workshops en introducties van nieuwe producten. In deze ruimte is ook een personalisatie station, waar je shirts en ander textiel kunt laten bedrukken terwijl je wacht.

Speciaal ter ere van de opening van deze flagshipstore heeft Perry in samenwerking met magazine SALT een Adventure Map van de provincie Utrecht samengesteld. Een ouderwetse vouwkaart met daarin allerlei sportieve en avontuurlijke tips voor uitjes en activiteiten in de provincie Utrecht. De komende dagen krijg je bij je aankoop in de nieuwe Perry deze Adventure Map én een limited edition Perry Utrecht Tote Bag

Toon op plattegrond

Openingstijden

Maandag    12.00 - 20.00 Dinsdag   10.00 - 20.00 Woensdag   10.00 - 20.00 Donderdag   10.00 - 20.00 Vrijdag   10.00 - 20.00 Zaterdag   10.00 - 20.00 Zondag   12.00 - 18.00
  • Perry Sport op social media:
Toon winkel Perry Sport Meer

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. 12.00 - 20.00
Di. - Za. 10.00 - 20.00
Zo.12.00 - 18.00

Telefoon: 030 2437 128 - Beveiliging Hoog Catharijne (24 uur per dag bereikbaar) / 030 2346 113 - Klépierre Management (alleen tijdens kantoortijden)
> Neem contact met ons op

Top