Download de gratis app! Hoog Catharijne ? Klik hier

Opening van de eerste Normal in Nederland op 5 mei!

Nieuws20/04/2018

De eerste Nederlandse NORMAL-winkel opent zijn deuren in Hoog Catharijne op 5 mei 2018.

NORMAL, dat heel normale artikelen verkoopt voor heel abnormale prijzen, is in slechts 5 jaar uitgegroeid tot een keten met meer dan 100 winkels in Scandinavië. Nu breidt het uit naar Nederland, met een eerste winkel in Hoog Catharijne in Utrecht.

Debuut met winkel in Utrecht
De eerste Nederlandse NORMAL-winkel opent zijn deuren op 5 mei 2018 in Hoog Catharijne, Utrecht. Het is geen toeval dat de eerste winkel in Utrecht wordt gevestigd. ”Zowel Hoog Catharijne als de stad met haar bruisende studentenleven zijn erg interessant voor ons en vormen een heel natuurlijke basis voor ons in Nederland”, zegt Torben Mouritsen, managing director van NORMAL.
De vestiging in Nederland wordt geleid door Anders Bo Hørsted, die veel ervaring heeft in de branche. Hij werkte onder andere voor BESTSELLER en Dansk Supermarked. ”Nederland stond hoog op ons verlanglijstje, omdat we veel potentie zagen in dat land. De volgende weken willen we alles rondmaken qua pand en marketing”, zegt Anders Bo Hørsted, Manager Nederland bij NORMAL.”We verheugen ons erop onze deuren in Utrecht te openen en ons concept in Nederland te introduceren. Bij NORMAL kun je gegarandeerd slagen voor een goede prijs en ik weet zeker dat Nederlanders dat ook waarderen. Sommige mensen kennen ons concept wellicht uit Denemarken, Noorwegen of Zweden. Wij spraken bijvoorbeeld met enthousiaste Nederlanders die onze winkels in Kopenhagen bezochten, vertelt Torben Mouritsen, managing director bij NORMAL.
Een bijzonder concept
NORMAL onderscheidt zich van andere detailhandelketens door heel normale artikelen voor heel normale mensen te verkopen, maar dan goedkoper. 

”Wij verkopen merkartikelen op het gebied van huishoudartikelen, persoonlijke verzorging en een hele reeks basisartikelen, die veel mensen al kennen en gebruiken in de badkamer, keuken en voor het schoonmaken, zoals L’Oreal, Gillette, Colgate en Ajax. We kunnen die producten vaak 30-50 procent onder de marktprijs verkopen”, legt Torben Mouritsen uit.

NORMALs communicatie onderscheidt zich ook van de werkwijze, die veelal wordt gehanteerd binnen de detailhandel. Er zijn geen aanbiedingen of kwantumkortingen. De prijzen staan vast en zijn laag, elke keer dat je de winkel bezoekt. “Onze klanten moeten er aan wennen dat de prijs altijd dezelfde lage prijs is; ongeacht hoeveel je koopt of wanneer”, zegt Anders Bo Hørsted.
Een leuke en interessante shopervaring
NORMAL is echter veel meer dan vaste lage prijzen voor merkartikelen die je dagelijks gebruikt. Het is ook een bijzondere en interessante shopervaring met voortdurend nieuwe artikelen. Je vindt er bijvoorbeeld merken, die je normaal gesproken alleen in het buitenland tegenkomt.”Ons doel is om jou als klant bij elk bezoek aan onze winkel een unieke ervaring te bezorgen. Daarom krijgen we, naast het vaste assortiment, voortdurend nieuwe artikelen binnen, die het interessant en leuk maken om elke keer weer op ontdekking te gaan”, gaat Torben Mouritsen verder.

Enorm openingsfeest in Hoog Catharijne
NORMAL opent op 5 mei om 10:00 uur in Hoog Catharijne, Utrecht. Dit wordt gevierd met een enorm openingsfeest, zoals dat bij alle openingen van NORMAL traditie is. De klanten kunnen uitkijken naar veel goodie bags, wedstrijden en niet te vergeten de beste, zelfgemaakte soep ter wereld. ”Wij kijken er naar uit om de klanten erg goede deals aan te bieden, waarbij ze merkartikelen kunnen kopen voor vaste lage prijzen. Bij de winkelopeningen in Denemarken, Noorwegen en Zweden is het altijd overweldigend om de vele positieve reacties van blije klanten te horen. Het wordt geweldig interessant om te zien hoe Nederlanders het NORMAL-concept ontvangen”, zegt Anders.

Toon op plattegrond

Openingstijden

Maandag    10.00 - 21.00 Dinsdag   10.00 - 21.00 Woensdag   10.00 - 21.00 Donderdag   10.00 - 21.00 Vrijdag   10.00 - 21.00 Zaterdag   10.00 - 21.00 Zondag   12.00 - 19.00
  • NORMAL op social media:
Toon winkel NORMAL Meer

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. 12.00 - 20.00
Di. - Za. 10.00 - 20.00
Zo.12.00 - 18.00

Telefoon: 030 2437 128 - Beveiliging Hoog Catharijne (24 uur per dag bereikbaar) / 030 2346 113 - Klépierre Management (alleen tijdens kantoortijden)
> Neem contact met ons op

Top