Download de gratis app! Hoog Catharijne ? Klik hier

Nationaal Integratie Ontbijt in Hoog Catharijne

Nieuws14/10/2019

Afgelopen donderdag 10 oktober 2019 om 08.30 uur vond het Nationaal Integratie Ontbijt plaats in de Stadskamer in Hoog Catharijne. Dit ontbijt was georganiseerd ter ere van het Nationaal Integratie Diner (NID), waar duizenden mensen met verschillende culturen in Nederland bij elkaar komen voor een ontbijt, lunch of diner. Onder het genot van heerlijk eten kunnen zij hun verhalen delen en elkaar beter leren kennen. Het idee hiervoor ontstond in 2011 door schoonmaakorganisatie Asito.

Tijdens dit ontbijt hebben leveranciers, medewerkers, ondernemers en kantoorhuurders samen ontbeten en op deze manier kennis gemaakt met elkaars cultuur. Met dank aan de medewerkers van Asito, maar ook de restaurants; HMS host, Starbucks, Dunkin' Donuts, Bagels&Beans, Madame Cocos en Tamminga&Verweij, was het een groot succes! Het Nationaal Integratie Diner werd dit jaar weer op tientallen locaties door het hele land gevierd. 

Het NID werd voor het negende jaar op rij georganiseerd. Schoonmaakbedrijf Asito wil hiermee aan de buitenwereld laten zien dat hun diversiteit van meer dan 100 nationaliteiten iets positiefs is. Sindsdien is het NID uitgegroeid tot een initiatief waar duizenden mensen van tientallen verschillende organisaties aan meedoen. Dit jaar was het Nationaal Integratie Diner voor het eerst onderdeel van Diversity Day. In Hoog Catharijne organiseerden Klépierre en Asito het Nationaal Integratie Ontbijt voor de derde keer gezamenlijk. 

 

 

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. 12.00 - 20.00
Di. - Za. 10.00 - 20.00
Zo.12.00 - 18.00

Telefoon: 030 2437 128 - Beveiliging Hoog Catharijne (24 uur per dag bereikbaar) / 030 2346 113 - Klépierre Management (alleen tijdens kantoortijden)
> Neem contact met ons op

Top