Download de gratis app! Hoog Catharijne ? Klik hier

Livera opent in Hoog Catharijne!

22/02/2019

Op 12 maart gaan de deuren open maar op 16 maart opent Livera officieel haar winkel in de Zuidpassage! Met deze nieuwe winkel, een nieuw winkelconcept, komt Livera een stap dichterbij om nog meer vrouwen kennis te laten maken met Livera en haar prachtige lingerie, bad- en nachtmode.

Met het nieuwe winkelconcept wil Livera vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Niet alle vrouwen vinden het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In de nieuwe winkel is rekening gehouden met de wensen van vrouwen en zorgt Livera dat vrouwen zich welkom en op hun gemak voelen. Grotere paskamers, zachter licht, lekkere koffie en een tafel met lades waarin de BH's op maat liggen.

Livera verkoopt een comfortabele en moderne collectie lingerie, bad- en nachtmode. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de nieuwe collectie die vanaf maart 2019 in de nieuwe winkel te koop is. Een diversiteit aan maten, fijne stoffen en kleuren. Naast het eigen merk Livera, verkoopt de lingerieketen ook de merken Chantelle, Passionata, Femilet en andere mooie A-merken. Zo is er voor iedere vrouw dus iets te vinden.

Tot snel bij Livera Hoog Catharijne!

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. 12.00 - 20.00
Di. - Za. 10.00 - 20.00
Zo.12.00 - 18.00

Telefoon: 030 2437 128 - Beveiliging Hoog Catharijne (24 uur per dag bereikbaar) / 030 2346 113 - Klépierre Management (alleen tijdens kantoortijden)
> Neem contact met ons op

Top