Download de gratis app! Hoog Catharijne ? Klik hier

Jong Ondernemers Markt 2019 in Hoog Catharijne

15/03/2019

Op zaterdag 16 maart staat Hoog Catharijne in Utrecht vol met kraampjes van studentondernemers, want het is weer tijd voor de jaarlijkse Marktdag Midden-Nederland en Noord-Holland van Jong Ondernemen. De studenten zijn dit schooljaar hun eigen bedrijf gestart en verkopen tijdens deze Marktdag hun eigen product/ dienst.

Zaterdag is het zo ver! De Marktdag van stichting Jong Ondernemen in Utrecht. Op zaterdag 16 maart doen de studenten er alles aan om hun product of dienst aan de man te brengen. Hoog Catharijne in Utrecht wordt voor één dag omgetoverd tot een ware jonge ondernemersbeurs. Studenten klaar, verkopen maar!

De afgelopen maanden hebben de studenten hard gewerkt aan de ontwikkeling van hun eigen product of dienst. Ze nemen allemaal deel aan het Junior of Student Company programma van Jong Ondernemen. Tijdens dit ondernemerschapsprogramma starten studenten in teamverband een eigen bedrijf op, leiden dat een jaar lang en maken kennis met alle facetten van het ondernemerschap. Daar hoort verkopen natuurlijk ook bij. Om de studentondernemers kennis te laten maken met het verkoopvak, organiseert Jong Ondernemen in het hele land een aantal Marktdagen, waaronder één op 16 maart in Utrecht. Het doel van deze dag is om de studenten te laten ervaren hoe ze hun zelfbedachte en ontwikkelde product of dienst het beste kunnen verkopen.

Gedurende de Marktdag loopt er een vakjury rond om de studenten te observeren en gesprekken met hen aan te gaan. De bevindingen van de juryleden worden aan het einde van de dag samengevoegd en om 16.15 uur vindt de prijsuitreiking plaats. De studentenbedrijven die qua presentatie, klantbenadering en overall concept het meest overtuigend zijn, gaan met een geldprijs naar huis.

 

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. 12.00 - 20.00
Di. - Za. 10.00 - 20.00
Zo.12.00 - 18.00

Telefoon: 030 2437 128 - Beveiliging Hoog Catharijne (24 uur per dag bereikbaar) / 030 2346 113 - Klépierre Management (alleen tijdens kantoortijden)
> Neem contact met ons op

Top