Nieuwsbrief

Download de gratis app! Hoog Catharijne ? Klik hier

Grote opening Søstrene Grene

Nieuws15/06/2018

Op 13 juli opent er een gloednieuwe winkel in de Stijlkamer in Hoog Catharijne, en niet zo maar één: de Deense retailketen Søstrene Grene zal haar deuren openen tegenover Claudia Strater.

Søstrene Grene streeft ernaar om het dagelijkse leven te verrijken met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’, een speciale staat van tevredenheid, warmte en leven in het heden.

De winkel biedt een groot assortiment aan producten voor huis, interieur, keuken, ambacht, DIY, feestartikelen, cadeauartikelen, school, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan items voor de seizoenen. Met een altijd veranderend assortiment en prijzen die nooit hoger zijn dan nodig is, wenst het familiebedrijf een prachtige wereld te creëren waar mooie spullen toegankelijk zijn en creativiteit wordt aangemoedigd.

Het merk draait rond het verhaal van karakters Anna en Clara Grene; twee zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. De inspiratie van de zussen halen zij uit de Grene familie, dat is de familie die Søstrene Grene in 1973 heeft opgericht en die het bedrijf tot op de dag van vandaag bezitten en runnen.

Søstrene Grene

Wanneer?

13-07-2018

Waar?

Stijlkamer Hoog Catharijne (tegenover Claudia Strater)

Voor wie?

Voor iedereen

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. 12.00 - 20.00
Di. - Za. 10.00 - 20.00
Zo.12.00 - 18.00

Telefoon: 030 2437 128 - Beveiliging Hoog Catharijne (24 uur per dag bereikbaar) / 030 2346 192 - Klépierre Management (alleen tijdens kantoortijden)
> Neem contact met ons op

Top