Download de gratis app! Hoog Catharijne ? Klik hier

Diversity Day VodafoneZiggo op 1 oktober 2019

Events24/09/2019

Op 1 oktober 2019 vierde VodafoneZiggo, samen met initiatiefnemer 'Diversiteit In Bedrijf' en twaalf andere bedrijven, voor het eerst Diversity Day. Op deze dag organiseerden verschillende bedrijven activiteiten in Hoog Catharijne, die in het teken staan van diversiteit en inclusie. Zo lieten ze samen zien dat een mix van mensen met een verschil in culturele afkomst, seksuele oriëntatie, leeftijd, gender of arbeidsvermogen positief is. Om 11:00 uur werd Diversity Day officieel geopend op het Stationsplein.

VodafoneZiggo deed mee aan Diversity Day, omdat zij streven naar een cultuur waar iedereen zichzelf moet kunnen zijn en dat je het gevoel hebt dat je onderdeel bent van het team. Ze waarderen de verschillen en staan open voor ieders individuele verhaal. Diverse achtergronden en perspectieven leiden namelijk tot rijkere ideeën, nieuwe diensten en betere resultaten. Uiteindelijk willen ze ervoor zorgen dat iedereen zich thuis kan voelen. Om hiernaar te streven hebben zij in het diversiteitsbeleid de focus gelegd op de volgende vier onderwerpen: Gender, LGBT+, Ability en Etniciteit.

Activiteiten in Hoog Catharijne:

Breakdance

Redouan Ait Chitt, beter bekend als Redo, is een professionele breakdancende die cursussen geeft aan jonge studenten, presteert in verschillende theatervoorstellingen en deelneemt aan evenementen over de hele wereld. De dansstijl van Redo wordt beschreven als vloeiend, dynamisch en energiek; inclusief veel glijbanen, spins, bevriest en blow-ups, die allemaal worden uitgevoerd met zijn eigen originele twist. Redo houdt ervan om zijn stijl te beschrijven zoals altijd in aanbouw, omdat hij voortdurend op zoek is naar nieuwe mogelijkheden en door zijn grenzen te verleggen naar de Max! Meer informatie vindt je op http://iamredo.com/

WCMX

WCMX-event (net als BMX maar dan met rolstoelers) op het Stationsplein. Benieuwd? Beijk deze film Https://YouTu.be/hl9L21FcnQ8

11:00 – 12:00 uur op Stationsplein

13:00 – 14:00 uur op Stationsplein

15:00 – 16:00 uur op Stationsplein

Behendigheidsparcours voor Rolstoelers

Wanneer je afhankelijk bent van een rolstoel is het wel zo prettig als je weet hoe je er veilig mee kan om gaan. K-J Projects weet als geen ander wat het belang is van een goede beheersing van het hulpmiddel waar je dagelijks afhankelijk van bent. Als leek ziet het gebruik van een rolstoel er eenvoudig uit. Op Diversity Day kun je nu zelf ervaren hoe 'eenvoudig' het is om met een rolstoel een parcours te rijden, uiteraard onder goede begeleiding.

​10:00 – 15:00 uur bij Perry Sports

 

Zien wij jou op Diversity Day in Hoog Catharijne?

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. 12.00 - 20.00
Di. - Za. 10.00 - 20.00
Zo.12.00 - 18.00

Telefoon: 030 2437 128 - Beveiliging Hoog Catharijne (24 uur per dag bereikbaar) / 030 2346 113 - Klépierre Management (alleen tijdens kantoortijden)
> Neem contact met ons op

Top