Download de gratis app! Hoog Catharijne ? Klik hier

Culturele Zondag! Alles Kids op 20 oktober 2019

Events04/10/2019

Op zondag 20 oktober 2019 werd Hoog Catharijne weer omgetoverd tot een speelplek voor kinderen! Met Alles Kids wilden we gezinnen met jonge kinderen (2 tot 12 jaar) enthousiasmeren voor het Utrechtse culturele aanbod en hun meenemen in verschillende activiteiten die deze zondag biedt. Het thema is "perspectief" en het is gratis toegankelijk. De nadruk ligt op de bijzondere ervaring: op het verrassende, mooie en verbindende karakter van cultuurbeleving. Alles Kids biedt de kinderen de mogelijkheid zelf te aanschouwen, actief te participeren en/of te reflecteren.

Programma

  • The Cameo Series – Stadskamer 12.00 uur tot 17.00 uur

Dit is een installatie, die op een reclame gebaseerde set is geïnspireerd. De foto’s en films die er mee gemaakt worden lijken op de setting van een reclame waarmee je een bekende setting kan nabootsen. Op deze dag kunnen de kinderen ervaren hoe het is om de hoofdrol in een reclame te spelen. Op het eerste gezicht lijkt deze illusionistische filmset misschien maar kaal, maar met het juiste perspectief belanden ze in een heel andere wereld.

  • Foto XXL One – Diverse plekken 13.00 uur tot 15.40 uur

Hoe zie jij eruit als iemand van boven op je neerkijkt? Een retro steltenloper maakt met zijn opvallende camera foto’s van iedereen vanuit zijn eigen vogelperspectief. Aan het einde van de dag kun je je foto online downloaden.

  • Tutti Saxi – Stadskamer 15.00 uur tot 15.20 uur

Tutti Saxi is een wereldorkest van muzikanten uit Utrecht, onder leiding van dirigent Tim Achthoven. Zij spelen een mix van stijlen, variërend van salsa en samba tot Balkan en Arabisch.

  • Kom spelen in het oerwoud! – Stijlkamer 12.00 uur tot 18.00 uur

Welkom in de tropische jungle met exotische bomen, planten en bloemen. Danst daar een vlinder? Kijk, een aap op zoek naar een banaan! De leeuw uit de savanne komt op visite, daar kun je lekker mee stoeien en de puzzelgiraffe is verdwaald, kun jij haar helpen? Wat dacht je van lekker languit gaan in een te gek apennest?

  • Sneak out! – Stadskamer 13.30 uur tot 13.45 uur

Hiphop meets theatre at Solid Ground Movement! Kom kijken naar de speciale show van een ervaren dancecrew van Solids mastertraject Level Up!

 

Wij hopen je te zien tijdens de volgende Culturele Zondag!

Culturele Zondag Alles Kids

Voor wie?

Voor iedereen

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. 12.00 - 20.00
Di. - Za. 10.00 - 20.00
Zo.12.00 - 18.00

Telefoon: 030 2437 128 - Beveiliging Hoog Catharijne (24 uur per dag bereikbaar) / 030 2346 113 - Klépierre Management (alleen tijdens kantoortijden)
> Neem contact met ons op

Top